Absolvenți REI

Festivitate absolvire 2018 -1
Festivitate absolvire 2018 -2
Festivitate absolvire 2018
Festivitate absolvire 2019
Festivitate absolvire 2019-5
ABSOLVIRE REI 2020 6
ABSOLVIRE REI 2020 5
ABSOLVIRE REI 2020
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

„Experiența mea în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale a fost esențială în conturarea carierei mele, prin urmarea cursurilor programului de masterat Managementul Afacerilor Internaționale. În perioada acestui program de masterat am intrat în contact cu studii de caz globale care mi-au dezvoltat gândirea critică asupra problemelor contemporane și mi-au încurajat capacitatea de rezolvare a problemelor. Am fost profund încântată de mediul internațional pe care acest masterat îl propune și de faptul că în prim plan se află învățarea continuă.
Cursurile Facultății de Relații Economice Internaționale au fost extrem de valoroase pentru mine.
Investiți în viitorul vostru, alegeți REI!”.

CORINA-IOANA PETREA

„O experiență educațională completă și complexă!
Aceste cuvinte pot contura un tablou precis al parcursului meu în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale. Pot spune că cel mai important făgaș pe care am putut să îl descopăr și modelez este viziunea asupra funcționalității mecanismelor ce pun în mișcare întreaga lume. Spun acest lucru datorită faptului că am reușit să combin arta cu experiența din facultate, astfel devenind anteprenor și punând bazele unui Hub de Artă & Cultură și a unei școli de muzică. Rezumând toate acestea, pot spune că Facultatea de Relații Economice Internaționale este un etalon al educației și îndemn orice tânăr avid de cunoaștere, să aleagă cu încredere acest drum și să fructifice la maxim această experiență”.

CRISTIAN – GABRIEL IANC

„Cu toții am experimentat situația confuză de la finalul ciclului liceal în care nu am știut ce ne definește exact, care este următorul nivel pe care-l vom parcurge și care ar putea fi aportul nostru în societate. Până la urmă la aceasta se rezumă: e despre cum să aduci un beneficiu adițional societății prin ceea ce faci pentru dezvoltarea ta. Parcursul meu educațional universitar a luat naștere cu studii de licență începute la REI, continuând cu studii de master în cadrul REI, iar astăzi urmez studii doctorale, unde altundeva decât la REI?! Dacă ar fi să-mi definesc următorul obiectiv profesional, cu siguranță este cel de a fi cadru didactic tot aici. Ar fi o încununare a muncii mele depusă în tot acest timp și o formă de recunoștință pentru tot bagajul noțiunilor, ideilor și informațiilor pe care le-am dobândit de la oamenii devotați, care m-au format în cadrul acestei facultăți”.

EMANUELA-LUMINIȚA ZLATEA

„Am ales facultatea de Relații Economice Internaționale deoarece îmbină perfect pasiunile mele pentru relații internaționale, economie și diplomație. În timpul studiilor de licență în științe economice am desfășurat un internship la Parlamentul României, iar mai apoi am fost consilierul onorific a unui deputat și am organizat sau participat la programe desfășurate cu suportul Comisiei Europene sau Parlamentului European. Experiențele acestea au contribuit la obținerea unei burse Fulbright de la Departamentul de Stat al SUA și o bursă de la Ambasada Emiratelor Arabe Unite în Washington, D.C. pentru a-mi finanța în totalitate studiile la instituția înființată de unul dintre foștii președinți americani, George H. W. Bush”.

OLGA BODRUG

„Dacă cineva m-ar întreba peste 10 ani ce facultate aș urma, aș alege oricând și fără ezitare REI și cred că asta mă face mândră alumnă. Am certitudinea că am valorificat în cel mai bun mod tot ce mi-a oferit universitatea în cei 5 ani, iar cea mai mare realizare este că am avut șansa să îmi definesc valorile și să îmi urmez scopul. Am învățat tot ce aveam nevoie să știu și pentru asta le mulțumesc profesorilor. Mi-am construit cu adevărat independența și pentru asta îi mulțumesc universității. Am amintiri pentru o viață întreagă și pentru asta mulțumesc REI, USASE și oamenilor dragi mie”.

MARIA COLȚAN

„După 5 ani de studiu care s-au dovedit a fi un real progres în acumularea cunoștințelor de baza ale unui economist și cele de specialitate ale unui diplomat, Facultatea de Relații Economice Internaționale creează personalități puternice, oameni de succes cu valoroase cunoștințe aplicabile în mediul de business internațional.
Cu certitudine, încredere, pozitivism și bucurie mulțumesc cadrelor didactice și conducerii facultății pentru profesionalismul, seriozitatea și dedicarea în crearea viitorilor lideri ai societății naționale și internaționale, dar și pentru deschiderea și comunicarea cu comunitatea studențească”.

FLORENTINA CHIȚU

„Facultatea de Relații Economice Internaționale a reprezentat promotorul carierei mele profesionale atât prin bagajul de cunoștințe acumulat cât și prin multitudinea de oportunități de dezvoltare pe care mi le-a oferit pe parcursul ciclului de licență și masterat. Noțiunile variate de economie și afaceri dobândite pe parcursul studiilor îmi servesc și astăzi pentru îndeplinirea cu succes a responsabilităților profesionale în rolul de Senior Manager din cadrul companiei Amazon Luxemburg. În opinia mea, privind retrospectiv la perioada studenției, consider că profesionalismul și dedicarea cadrelor didactice universitare în crearea liderilor de mâine a fost și va rămâne principalul motiv pentru care Facultatea REI continuă să cultive excelența academică în fiecare student care trece pragul ei”.

ANDREI MAVRIȘ

„Experiența mea în cadrul facultății s-a transformat într-o călătorie pe care nu mi-aș fi imaginat-o acum 5 ani. Îmi doream o facultate care să îmi ofere perspective de carieră și discipline conectate la mediul extern, Facultatea de Relații Economice Internaționale mi-a oferit mai mult de atât, mi-a oferit un viitor, un ideal, motiv pentru care în momentul de față îmi continui studiile de doctorat în același domeniu. Este o mândrie pentru mine să mă identific drept o alumnă a facultății REI și vă invit și pe voi să descoperiți și să duceți mai departe tradiția acestei facultăți”.

ANDRA MECU

“Facultatea de Relații Economice Internaționale a însemnat pentru mine deschiderea către noi domenii de explorat. A fi student pe băncile acestei facultăți a reprezentat un capitol cheie, în care aveam să mă dezvolt personal, intelectual și social.
Nu îmi rămâne decât sa înșir multitudinea de activități desfășurate ne mai vorbind de cunoștințele cumulate, implicarea în diverse proiecte naționale și internaționale, Erasmus+, conferințe, sesiuni științifice și cea mai semnificativă parte … reprezentarea studenților! DOR, EMOȚIE, REUȘITĂ, cam așa pot descrie momentele ca absolvent REI”.

VALENTINA-ALEXANDRA NIȚĂ

„Primul lucru care îmi vine în minte când mă gândesc la facultatea pe care am urmat-o este legat de colegii și profesorii pe care i-am întâlnit. Facultatea de Relații Economice Internaționale reprezintă experiența fundamentală, care mi-a permis să încep construirea unei cariere în domeniul Economico-Financiar, considerat pe bună dreptate ALMA MATER. Un sfat foarte important pentru actualii studenți ar fi să explorați numeroasele posibilități pe care facultatea le oferă – de la acțiuni de voluntariat, la stagii de practică ș.a.m.d. – și să încercați să vă folosiți timpul cât mai util”.

MĂDĂLINA VIȘAN
Scroll to Top