Alumni REI

Asociația Absolvenților Academiei de Studii Economice din ASE (Alumni ASE), înființată în 2007, contribuie la realizarea și consolidarea relațiilor dintre absolvenții ASE din toate promoțiile și de la toate formele de învățământ și promovează relațiile de colaborare între ASE și absolvenții săi.

Comunitatea REI este parte importantă a Alumni ASE și își propune să aducă mai aproape absolvenții, profesorii și studenții facultății prin evenimente care să ofere oportunități de networking, colaborare și sprijinire a inițiativelor de dezvoltare personală, profesională și instituțională.

Dacă doriți să fiți la curent cu aceste activități, vă invităm să completați formularul disponibil la http://bit.ly/KeepInTouchWithAlumniASE.

Foarte multe personalități au absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale și se mândresc să facă parte din familia noastră. Toți absolvenții REI au rămas alături de facultate și au oferit, ori de câte ori a fost nevoie, sprijinul lor necondiționat pentru a putea deveni mai performanți.

Printre numeroasele personalități care au absolvit facultatea noastră amintim doar 10 dintre acestea:

  • dl. Acad. Mugur Isărescu (în 1971)
  • dl. Acad. Daniel Dăianu (în 1975)
  • dl. Acad. Gheorghe Zaman (în 1965)
  • dl. Eugen Dijmărescu (în 1971)
  • dl. Mișu Negrițoiu (în 1973)
  • dl. Lazăr Comănescu (în 1972)
  • dl. Florin Pogonaru (în 1976)
  • dl. Napoleon Pop (în 1967)
  • dl. Varujan Vosganian (în 1982)
  • dl. Virgiliu Stoenescu (în 1969)

Eforturile noastre actuale se concentrează pe închegarea și dezvoltarea comunității de absolvenți, dincolo de inițiativele punctuale din mediul informal. Ne propunem să răspundem cât mai bine nevoilor și intereselor absolvenților și să vă aducem mai aprope de comunitatea academică și studențescă actuală.

Pentru a vă manifesta intenția de a face parte din comunitatea REI a absolvenților ASE, vă invităm să completați formularul disponibil la http://bit.ly/KeepInTouchWithAlumniASE.

Alumni ASE promovează afacerile dezvoltate de absolvenți ai Academiei de Studii Economice din București și vine în sprijinul studenților și absolvenților care își caută un loc de muncă prin publicarea online (pe pagina web sau pe pagina de Facebook a asociației) a oportunitatilor de angajare, dar și a celor de dezvoltare profesională, de tipul training-urilor și cursurilor postuniversitare disponibile în oferta educațională a universitații (oferta de cursuri postuniversitare disponibile în cadrul Facultății REI poate fi accesată aici https://rei.ase.ro/programe-postuniversitare/).

In luna aprilie 2020, Asociatia Alumni ASE a lansat Campania #ReușimÎmpreună!, cu scopul de a uni eforturile comunității pentru a depăși cu succes criza generată de pandemia COVID-19, facilitând comunicarea, dezbaterile de idei, pentru a descoperi probleme și identifica soluții la acestea.

Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti aici: https://www.facebook.com/AlumniASE/photos/pcb.2865099106876467/2865091590210552/

Dacă aveți propuneri sau recomandări, nu ezitați să contactați coordonatorul comunității REI din cadrul Alumni ASE, conf. univ. dr. Ramona DIEACONESCU (ȚARȚAVULEA) prin e-mail la ramona.tartavulea@rei.ase.ro sau puteți utiliza datele de contact:

Alumni ASE

Pagina web: www.alumni.ase.ro

Telefon: 021 311 8720

E- mail: contact@alumni.ase.ro

Scroll to Top