U.S. Alumni Fair 2018

Comisia Fulbright Romano-Americana si EducationUSA, in colaborare cu Ambasada Statelor Unite in Romania si Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, organizeaza a treia editie a targului educational U.S. Alumni Fair - un format unic in Romania. Evenimentul va avea loc miercuri, 21 martie, intre orele 10:30 si 13:30, in Sala de Expozitii a Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Strada Academiei nr. 18-20 (Bucuresti).

La eveniment vor participa membri ai Ambasadei Statelor Unite si bursieri americani Fulbright, absolventi ai unor prestigioase universitati din Statele Unite. Acestia vor prezenta 25 de universitati si colegii din diverse regiuni ale Statelor Unite, intre care institutii precum Harvard, Georgetown, George Washington University si Trinity College (Hartford), si vor discuta cu publicul interesat de posibilitatile de studiu in S.U.A. si de viata de student in campusurile americane.

 

Evenimentul face parte, totodata, dintr-o serie mai larga de manifestari ce marcheaza 25 de ani de la fondarea Comisiei Fulbright Romano-Americane.

Intrarea publicului este libera. 

Vezi afisul  evenimentului aici. 

Anunțuri de ultimă oră:

International Conference Future of Europe 2017

16-17 November 2017 (click here for details)