Leadership militar versus leadership în afaceri: marti 27 martie orele 15:00

Dilema posibilitatii de a transfera competente din sfera leadership-ului militar in sfera afacerilor a fost formulata si dezbatuta pe larg in comunitate academica internationala si mai ales in scolile de afaceri din SUA. Astazi, pentru prima data in România, in Academia de Studii Economice din Bucure?ti se pot explora raspunsuri pe aceasta tema odata cu prezenta generalului Stefan Danila, fost sef al Statului Major General al Armatei Romane, in mijlocul comunitatii universitare. Acesta va impartasi studentilor la afaceri dar si cadrelor didactice interesate din experienta sa decizionala in diferite institutii si foruri din domeniul securitatii nationale dar si in functiile de consilier de stat al primului ministru al Romaniei si consilier militar al Ministrului Apararii.

Nascut in 1965, Stefan Danila a urcat toate treptele carierei militare ajungand in 2014 la gradul de general (patru stele). Pentru ani buni, a fost sef la sec?ia metodica pregatirii de zbor a Statului Major al Fortelor Aeriene. A indeplinit si functia de comandant de baza. In 2009, a obtinut doctoratul în stiinte militare cu lucrarea „Securitatea aeriana in contextul globalizarii”.

Intalnirea se va desfasura in data de 27 martie 2018 la ora 15 in sala Robert Schuman (cladirea Caderea Bastiliei, etajul 2). Participarea este deschisa insa este necesara o confirmare prealabila la radu.musetescu@rei.ase.ro

Anunțuri de ultimă oră:

International Conference Future of Europe 2017

16-17 November 2017 (click here for details)