Entrepreneurship and Innovation MasterClass - cu Tal Catran, the Accelerator Guru

Academia de Studii Economice din Bucuresti, cu sprijinul Ambasadei Israelului la Bucuresti si al Societatii Antreprenoriale Studentesti din ASE, organizeaza în 20 noiembrie 2017 o discutie dedicata studentilor cu Tal Catran, The Accelerator Guru.

Discutia va avea doua segmente:

  • De la 10 :30 în Amfiteatrul 1, o conversatie pe tema antreprenoriatului si inovarii, deschisa tuturor celor interesati, Accesul se face fara înregistrare prealabila, în limita locurilor disponibile în sala.
  • Între orele 14 :00 – 17 :30 la Atelierul Digital Google (sala 1204, cladirea Mihai Eminescu) un Entrepreneurship&Innovation Masterclass pentru studenti. Accesul se va face cu înregistrare în prealabil la http://bit.ly/20112017_1. Numarul de participanti este limitat.

Ambele evenimente se desfasoara în limba engleza.

Tal Catran este unul dintre cei mai cunoscuti inovatori si creatori de incubatoare si acceleratoare din Israel, considerat al treilea ecosistem de startupuri din lume, dupa Silicon Valley si Stockholm. 

Fondator a 7 acceleratoare de business în Israel si mentor pentru numeroase start-upuri dn toata lumea, Tal este si angel investor si fondator de companii, cu o experienta semnificativa nu doar în tara natala, dar si în Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda, Rusia, India, China si România.

Înainte de întâlnirea de pe 20 noiembrie, va puteti familiariza cu spusele sale, citind :

http://www.financialexpress.com/india-news/government-should-lower-barriers-for-startups-israeli-innovator-tal-catran/765215/

http://www.startuplithuania.lt/en/news/accelerator-guru-entrepreneurs-are-visionaries-always-low-on-resources

http://www.labsoflatvia.com/news/dff-speaker-tal-cartan-don-t-ever-think-you-know-everything

Anunțuri de ultimă oră:

International Conference Future of Europe 2017

16-17 November 2017 (click here for details)