Proiectul Oportunidance a primit Certificatul Lingvistic European 2016!

Tags: Premiu, Oportunidance

Echipa proiectului  , cadre didactice din cadrul Departamentului de Limbi Moderne și Comunicare de Afaceri  din Facultatea de Relații Economice Internaționale,  are plăcerea să vă anunțe că i s-a acordat Certificatul Lingvistic European 2016 pentru inovație și creativitate în domeniul predării și învățării limbilor străine. Certificatul Lingvistic European este un premiu care încurajează inițiativa în domeniul predării și învățării limbilor, prin recompensarea tehnicilor inovatoare de predare,  difuzarea informațiilor privind existența acestora și promovarea bunelor practici în acest domeniu.

                                                                   

Proiectul de educație non-formală OPORTUNIDANCE ”Dance your way to other cultures” se adresează adulților pasionați de limbi străine, dans, cultură și civilizație europeană, dornici să învețe permanent.

Academia de Studii Economice din București este coordonatorul Oportunidance. Parteneri in proiect: Asociația Club Vertical/Școala de dans Oportunidad, București , Université Libre De Bruxelles , Universidade De Lisboa , Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona-Drassane

 Vă invităm să vă înscrieți pe platforma www.oportunidance.ase.ro pentru a parcurge cele patru module lingvistice tematice (limbaj general, de dans, profesional și de comunicare interculturală) pentru șase limbi străine (română, engleză, franceză, portugheză, spaniolă și catalană) pe trei nivele de studiu (A1, A2 și B1).

Pentru a viziona tutorialele video de dans, predate în limbile străine vizate de proiect, diverse stiluri, 3 nivele de dificultate (începători, intermediari, avansaţi), vă invităm să accesați site-ul proiectului www.oportunidance.eu.

Puteți să ne urmăriți pe FaceBook , să vă alăturați grupului Oportunidance , să vizitați canalul Youtube sau Twitter, Google+ și Dailymotion.

În decembrie 2016, februarie 2017 și aprilie 2017 vom organiza trei concursuri în care veți putea câștiga un loc la unul din cele trei evenimente de multiplicare: Multiplier Events.

Vezi comunicatul aici.

Anunțuri de ultimă oră:

International Conference ”The Future of Europe” 2018:

22-23 November 2018 (click here for details)